Havonta frissülő akciós termékpaletta és folyamatos kiárusítás - Kattintson ide!

Herbária sonkapác - 30 kg friss húshoz

Cikkszám: 
sonkapac_herba

Sonka és húsok pácolására alkalmas fűszerkeverék.

A Herbária sonkapác régóta meghódította a sonkakészítő mestereket és a házi disznóvágások szerelmeseit a Magyar piacon. A kimagasló minőségű pácot a friss fűszerek, például koriander, borókabogyó, kakukkfű, bazsalikom, borsikafű, majoranna és köménymag garantálják.

A Herbária sonkapác egyedi, tiszta és aromás fűszerekkel rendelkezik, így biztosítva a kivételes minőséget. E pác különlegessége és ízvilága egyaránt elnyerte a sonkakészítők és háziasszonyok tetszését.


Raktáron
1 640 Ft
Megrendelését akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk Megrendelését akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk
Minden kategóriában rendkívül kedvező árakkal várjuk Minden kategóriában rendkívül kedvező árakkal várjuk
Kizárólag kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazunk Kizárólag kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazunk
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Részletek

A Herbária sonkapác régóta meghódította a sonkakészítő mestereket és a házi disznóvágások szerelmeseit a Magyar piacon. A kimagasló minőségű pácot a friss fűszerek, például koriander, borókabogyó, kakukkfű, bazsalikom, borsikafű, majoranna és köménymag garantálják.

A Herbária sonkapác egyedi, tiszta és aromás fűszerekkel rendelkezik, így biztosítva a kivételes minőséget. E pác különlegessége és ízvilága egyaránt elnyerte a sonkakészítők és háziasszonyok tetszését.

Összetevők: 
Koriandertermést, boróka-tobozbogyót, kerti kakukkfüvet, kerti bazsalikomfüvet, borsikafüvet, majoránnát és köménytermést tartalmazó fűszerkeverék hús vagy sonka pácolásához.

Hasznlata:

A pác felét 3 kg konyhasóval keverjük össze, majd ezt a fűszeres sót erősen dörzsöljük a húsra. A másik felét 5 nap múlva 6 liter vízben felfőzzük, kihűtjük, majd a húsra öntjük. Ízlés szerint borsot, babérlevelet és fokhagymát is hozzáadhatunk a páchoz. Fontos, hogy ne tegyünk salétromsót a pácba, mivel a megengedett mennyiséget már tartalmazza. Ha a páclé nem takarja be teljesen a húst, naponta forgassuk. A pácolás után lecsöpögtetjük, felakasztjuk, két napig szikkasztjuk, majd füstöljük. A füstölés aroma fokozása érdekében naponta hozzáadhatunk 1-2 maroknyi borókabogyót a parázsra. Egy doboz tartalma kb. 30 kg friss hús vagy sonka pácolására elegendő.

Adatok
Tömeg:
200 g/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Herbária sonkapác - 30 kg friss húshoz
Herbária sonkapác - 30 kg friss húshoz
1 640 Ft
Nyelv és pénznem
Betöltés...
Betöltés...
Belépés
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok