Havonta frissülő akciós termékpaletta és folyamatos kiárusítás - Kattintson ide!

Nitrites pác-só 2 kg

Cikkszám: 
nit2

A nitrites pác-sót főként sonkafélék elkészítésénél használják.

2 kg nitrites pác-só 20 kg hús sózásához elegendő.


Gyártók: Tisol
Raktáron
650 Ft
Megrendelését akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk Megrendelését akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk
Minden kategóriában rendkívül kedvező árakkal várjuk Minden kategóriában rendkívül kedvező árakkal várjuk
Kizárólag kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazunk Kizárólag kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazunk
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Részletek

Nátrium-nitrites pácolósó - fontos összetevő a biztonságos házi kolbászok és húsok készítéséhez

Mi az a nátrium-nitrites pácolósó?

Ez egy speciális só, amelyhez egy kevés nitritet (0,4 - 0,5%) adnak. Ezt a sót használják kolbászok és húsok készítéséhez, mert megakadályozza a rossz baktériumok szaporodását és szép rózsaszín színt ad a húsoknak.

Miért fontos ez a só?

Minden hentes használja! Ha sima sóval készítenéd a kolbászt, az nem lenne olyan szép színű. Ezért nevezik "színező sónak" is. A hentesek ezzel készítik a sonkát, pástétomot és különböző kolbászokat. Ez a só nemcsak szép színt ad a húsnak, hanem biztonságosabbá is teszi, mert megöli a veszélyes baktériumokat, mint a botulizmus és a szalmonella.

A nátrium-nitrites pácolósó előnyei

  • Nélkülözhetetlen saját száraz kolbászok készítéséhez.
  • Fontos házi főtt kolbászok, sonkák és más húsok készítéséhez.
  • Ideális szárított húsokhoz, mint például sonkához és coppához.

Megjegyzés: Halakhoz ne használd!

Tárolása: száraz, hűvös helyen.

Összetevők: -NaCl  99,0-99,3 %; Nátrium-nitrit( E250) 0,4-0,5 % /kg só

Kiszerelés: 2 kg

Adatok
Tömeg:
2 kg/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Nitrites pác-só 2 kg
Nitrites pác-só 2 kg
650 Ft
Nyelv és pénznem
Betöltés...
Betöltés...
Belépés
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok