Arthurmarket.hu

Kérdése van? rendelesarthurmarket.hu

Kategóriák
Arthurmarket.hu

Kérdése van? rendelesarthurmarket.hu

  • Kategóriák
    • Újdonságok
    • Kiárusítás
    • Műbelek
    • Természetes belek
    • Fűszerek
    • Kések, bárdok
    • Disznótoros eszközök, kellékek
    • Csomagolóanyagok
    • Füstöléstechnika
    • Késélezők és böllér szerszámok
    • Munkaruházat - védőfelszerelések
    • Mit szeretnél készíteni?
  • Elérhetőségek
  • Szállítási információk
  • Fizetési információk
  • Kapcsolatfelvétel
Tetranátrium-Pirofoszfát granulátum (E451i) Soluprát - 1kg
Tetranátrium-Pirofoszfát granulátum (E451i) Soluprát - 1kg
2 900 Ft
  1. SÓK ÉS ADALÉKANYAGOK
  1. Fűszerek
  2. SÓK ÉS ADALÉKANYAGOK

Tetranátrium-Pirofoszfát granulátum (E451i) Soluprát - 1kg

Cikkszám: 
foszfat
Tetranátrium-Pirofoszfát granulátum (E451i) Soluprát - 1kg
Raktáron
2 900 Ft
Gyártók:
ArthurMarket

A nátrium-polifoszfát egy olyan összetevő, amelyet gyakran használnak a szalámi gyártásában a textúra javítására és a frissesség megőrzésére. Ez a kémiai vegyület, amely általában fehér kristályok formájában jelenik meg, kötő- és emulgeálószerként működik, segítve a zsír és a fehérjék egyenletes eloszlását a szalámikeverékben. Ezenkívül a víz visszatartásával a nátrium-polifoszfát csökkenti a nedvességveszteséget a főzés során, így a szalámi lédús és ízletes marad. Azonban mértékkel kell használni, mert a túlzott mennyiség befolyásolhatja a végső ízt, és egészségügyi problémákat okozhat.


Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

Ez az összetevő javítja az állagot, segíti a víz megkötését és gátolja a véralvadást. Különösen hasznos a fehérjék hőállóságának növelésében, különösen azoknál, amelyek alacsony hőmérsékleten denaturálódnak. Emellett fokozza a víz megtartását, megelőzi a zsír kiválását, és javítja a mikrobiológiai minőséget. Az élelmiszeriparban, például a hús- és baromfifeldolgozásban, pufferanyagként és emulgeálószerként is használják (rostos gyümölcslevek, tejtermékek, sajtgyártás). Segít megkötni a fémeket, így megelőzi az élelmiszerek fémek által okozott elszíneződését.

Felhasználás: főtt, füstölt húsok, vörösáruk, főtt sonka, fagyasztott termékek, vákuumcsomagolt élelmiszerek, sajtgyártás.

Használati útmutató: Húsfeldolgozásnál a konyhasó hozzáadása előtt, alacsony hőmérsékleten kell a húshoz keverni, hogy javítsa a vízmegkötő képességet.

Javasolt adagolás: 0,3%.

Adatok
Tömeg:
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Hasonló termékek
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Lutime Kft.
  • 5830 Battonya, Fő utca 109.
  • +36302576685
  • rendeles@arthurmarket.hu
  • facebook

Lorem ipsum dolor
  • lorem
  • ipsum dolor
  • sit amet
  • lorem
  • consectetur
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
stripe_com
  • Újdonságok
  • Kiárusítás
  • Műbelek
  • Természetes belek
  • Fűszerek
  • Kések, bárdok
  • Disznótoros eszközök, kellékek
  • Csomagolóanyagok
  • Füstöléstechnika
  • Késélezők és böllér szerszámok
  • Munkaruházat - védőfelszerelések
  • Mit szeretnél készíteni?
  • Elérhetőségek
  • Szállítási információk
  • Fizetési információk
  • Kapcsolatfelvétel
Nyelv váltás
  • hu
  • cz
  • sk
  • pl
  • ro
Pénznem váltás
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.