Herbária sonkapác - 30 kg friss húshoz

EAN číslo: 
sonkapac_herba

Sonka és húsok pácolására alkalmas fűszerkeverék.

A Herbária sonkapác régóta meghódította a sonkakészítő mestereket és a házi disznóvágások szerelmeseit a Magyar piacon. A kimagasló minőségű pácot a friss fűszerek, például koriander, borókabogyó, kakukkfű, bazsalikom, borsikafű, majoranna és köménymag garantálják.

A Herbária sonkapác egyedi, tiszta és aromás fűszerekkel rendelkezik, így biztosítva a kivételes minőséget. E pác különlegessége és ízvilága egyaránt elnyerte a sonkakészítők és háziasszonyok tetszését.

na skladě
101,2
Megrendelését akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk Megrendelését akár 1 munkanapon belül kiszállítjuk
Minden kategóriában rendkívül kedvező árakkal várjuk Minden kategóriában rendkívül kedvező árakkal várjuk
Kizárólag kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazunk Kizárólag kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazunk
Csomagajánlatok
Podobné produkty
Podrobnosti

A Herbária sonkapác régóta meghódította a sonkakészítő mestereket és a házi disznóvágások szerelmeseit a Magyar piacon. A kimagasló minőségű pácot a friss fűszerek, például koriander, borókabogyó, kakukkfű, bazsalikom, borsikafű, majoranna és köménymag garantálják.

A Herbária sonkapác egyedi, tiszta és aromás fűszerekkel rendelkezik, így biztosítva a kivételes minőséget. E pác különlegessége és ízvilága egyaránt elnyerte a sonkakészítők és háziasszonyok tetszését.

Összetevők: 
Koriandertermést, boróka-tobozbogyót, kerti kakukkfüvet, kerti bazsalikomfüvet, borsikafüvet, majoránnát és köménytermést tartalmazó fűszerkeverék hús vagy sonka pácolásához.

Hasznlata:

A pác felét 3 kg konyhasóval keverjük össze, majd ezt a fűszeres sót erősen dörzsöljük a húsra. A másik felét 5 nap múlva 6 liter vízben felfőzzük, kihűtjük, majd a húsra öntjük. Ízlés szerint borsot, babérlevelet és fokhagymát is hozzáadhatunk a páchoz. Fontos, hogy ne tegyünk salétromsót a pácba, mivel a megengedett mennyiséget már tartalmazza. Ha a páclé nem takarja be teljesen a húst, naponta forgassuk. A pácolás után lecsöpögtetjük, felakasztjuk, két napig szikkasztjuk, majd füstöljük. A füstölés aroma fokozása érdekében naponta hozzáadhatunk 1-2 maroknyi borókabogyót a parázsra. Egy doboz tartalma kb. 30 kg friss hús vagy sonka pácolására elegendő.

Údaje
hmotnost:
200 g/ks
Doporučujeme níže zobrazené produkty jako doplňky.
Názor
K produktu se nikdo nevyjádřil
Herbária sonkapác - 30 kg friss húshoz
Herbária sonkapác - 30 kg friss húshoz
101,2
Nyelv és pénznem
Betöltés...
Betöltés...
Přihlášení
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
kategorie