Přírodní střívka

Filtrovat
Stav produktu
Cena(Kč)
43,14 Kč - 364,41 Kč
4 produkt 1 4

Szárított, ragasztott sertés vékonybél szalámihoz - 2 db

Gyártók:
ArthurMarket
43,14
jednotková cena: 21,57 Kč/db
na skladě

Kolbásztű (Stuffer)

Gyártók:
ArthurMarket
178,5
na skladě

Juhbél 20/22 - 20 méter/tasak

231,55
na skladě

Böködő tű

364,41
na skladě
4 produkt 1 4

 MI A TERMÉSZETES KOLBÁSZBÉL?

A természetes kolbászbél marhák, sertések és juhok beleiből készül. Régi módszer a kolbászkészítésben, klasszikus választás. Főbb jellemzői:

  • Friss, füstölt kolbászhoz, grillkolbászhoz, szalámihoz, hurkafélékhez jó
  • Természetesebb kinézetet ad, mint a műbél
  • Nagyobb tapasztalatot igényel a töltése
  • Könnyebben szakad, mint a műbél

MILYEN TÍPUSAI VANNAK A TERMÉSZETES BELEKNEK?

  • Marha bél: Májasok, hurkák készítésére. Erősen sós, hideg vízben kell áztatni, majd meleg vízben öblíteni.
  • Sertés vékonybél: Sütnivaló és füstölt kolbászhoz, grillkolbászokhoz, májas és hurkafélékhez
  • Sertés kuláré: Szalámi és májas készítéséhez
  • Gyomor: Disznósajt és kulen készítéséhez
  • Juh bél: A legpuhább, virslihez,, snack kolbászhoz és reggeli kolbászhoz használják.

HOGYAN VANNAK CSOMAGOLVA A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?

Sóval csomagolják. Használat előtt kézmeleg vízben kell áztatni 20-30 percig.

EHETŐK A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?

Igen, ehetők, nem kell lehámozni őket.

MEDDIG TARTHATÓK EL A TERMÉSZETES BELEK?

Bontatlanul hűtőben négy-hat hónapig is eltarthatók.



Nyelv és pénznem
Betöltés...
Betöltés...
Přihlášení
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
kategorie