Máte otázku? +36-30/257-6685
A sertés vérpor egy kiváló természetes alapanyag, melynek számos felhasználási lehetősége van az élelmiszeriparban és horgászatban egyaránt. Az elkészítése során egy speciális, gondosan kidolgozott eljárással készül, amely megőrzi a fehérjeszerkezetet, így biztosítva a magas fehérjetartalmat. Ez a minőségi vérpor nem csak a véreshurka készítéséhez ideális választás, de a horgászok számára is kiemelkedő lehetőség, hiszen ragadozó halak számára vonzó csalit készíthetnek vele.
Összetevők: állati fehérje ( sertés hemoglobin por)
Előkészítés: 1 kg vérport 4L folyadékban kell feloldani. 1-4 arányban higítható.
Adagolás: 1 kg vérpor 50 kg hurka elkészítéséhez elegendő
Miért jó választás:
Sokáig eltartható
könnyebben tárolható
Higiénikus
Könnyebben adagolható
Kiszerelés: 1 kg
Felhasználás: Véreshurához, egyéb húsipari készítményekhez.