Havonta frissülő akciós termékpaletta és folyamatos kiárusítás - Kattintson ide!

Természetes belek

Szűrés
Termék státusza
Ár(zł)
7,45 zł - 62,92 zł
4 termék 1 4

Szárított, ragasztott sertés vékonybél szalámihoz - 2 db

Gyártók:
ArthurMarket
7,45
Egységár: 3,72 zł/db
Raktáron

Kolbásztű (Stuffer)

Gyártók:
ArthurMarket
30,82
Raktáron

Böködő tű

62,92
Raktáron
4 termék 1 4

 MI A TERMÉSZETES KOLBÁSZBÉL?

A természetes kolbászbél marhák, sertések és juhok beleiből készül. Régi módszer a kolbászkészítésben, klasszikus választás. Főbb jellemzői:

  • Friss, füstölt kolbászhoz, grillkolbászhoz, szalámihoz, hurkafélékhez jó
  • Természetesebb kinézetet ad, mint a műbél
  • Nagyobb tapasztalatot igényel a töltése
  • Könnyebben szakad, mint a műbél

MILYEN TÍPUSAI VANNAK A TERMÉSZETES BELEKNEK?

  • Marha bél: Májasok, hurkák készítésére. Erősen sós, hideg vízben kell áztatni, majd meleg vízben öblíteni.
  • Sertés vékonybél: Sütnivaló és füstölt kolbászhoz, grillkolbászokhoz, májas és hurkafélékhez
  • Sertés kuláré: Szalámi és májas készítéséhez
  • Gyomor: Disznósajt és kulen készítéséhez
  • Juh bél: A legpuhább, virslihez,, snack kolbászhoz és reggeli kolbászhoz használják.

HOGYAN VANNAK CSOMAGOLVA A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?

Sóval csomagolják. Használat előtt kézmeleg vízben kell áztatni 20-30 percig.

EHETŐK A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?

Igen, ehetők, nem kell lehámozni őket.

MEDDIG TARTHATÓK EL A TERMÉSZETES BELEK?

Bontatlanul hűtőben négy-hat hónapig is eltarthatók.



Nyelv és pénznem
Betöltés...
Betöltés...
Belépés
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák