Kérdése van? rendelesarthurmarket.hu
A sertés Kuláré tisztított állapotban sózva kerül értékesítésre tasakos vagy vödrös kiszerelésben.
Tisztított, sózott sertés culáré nem lehet lyukas, tölcséres résznél és záróizom alatt ablakos, vakmetszéses, bevérzéses, húsmaradványos. Színe világos rózsaszín és húspiros, nem lehet szürke, zöldes szürke, fekete vagy egyéb módon elszíneződött.
Elsősorban vastagkolbász, szalámi gyártáshoz használják, de májas termékek is jól mutatnak benne.
• A sertés Kuláré tisztított állapotban sózva kerül értékesítésre tasakos vagy vödrös kiszerelésben.
• Tisztított, sózott sertés culáré nem lehet lyukas, tölcséres résznél és záróizom alatt ablakos, vakmetszéses, bevérzéses, húsmaradványos. Színe világos rózsaszín és húspiros, nem lehet szürke, zöldes szürke, fekete vagy egyéb módon elszíneződött.
Mit szoktak benne készíteni?
Használati javaslat:
Kézmeleg vízbe kell ázatni maximum 25-30 percig, ezután légmentesen feszesre tölteni, ezt követően kötözéssel vagy pározással zárni. Főzni és füstölni a hagyományos módon javasoljuk, főzés közben vigyázzunk, hogy a bél ki ne szakadjon.