Természetes belek
Szűrés
Termék státusza
17
termék
1
17
Raktáron
Gyártók
:
ArthurMarket
593 Ft
Egységár: 297 Ft/db
Raktáron
Gyártók
:
ArthurMarket
2 499 Ft
Egységár: 500 Ft/db
17
termék
1
17
MI A TERMÉSZETES KOLBÁSZBÉL?
A természetes kolbászbél marhák, sertések és juhok beleiből készül. Régi módszer a kolbászkészítésben, klasszikus választás. Főbb jellemzői:
- Friss, füstölt kolbászhoz, grillkolbászhoz, szalámihoz, hurkafélékhez jó
- Természetesebb kinézetet ad, mint a műbél
- Nagyobb tapasztalatot igényel a töltése
- Könnyebben szakad, mint a műbél
MILYEN TÍPUSAI VANNAK A TERMÉSZETES BELEKNEK?
- Marha bél: Májasok, hurkák készítésére. Erősen sós, hideg vízben kell áztatni, majd meleg vízben öblíteni.
- Sertés vékonybél: Sütnivaló és füstölt kolbászhoz, grillkolbászokhoz, májas és hurkafélékhez
- Sertés kuláré: Szalámi és májas készítéséhez
- Gyomor: Disznósajt és kulen készítéséhez
- Juh bél: A legpuhább, virslihez,, snack kolbászhoz és reggeli kolbászhoz használják.
HOGYAN VANNAK CSOMAGOLVA A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?
Sóval csomagolják. Használat előtt kézmeleg vízben kell áztatni 20-30 percig.
EHETŐK A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?
Igen, ehetők, nem kell lehámozni őket.
MEDDIG TARTHATÓK EL A TERMÉSZETES BELEK?
Bontatlanul hűtőben négy-hat hónapig is eltarthatók.