Kérdése van? rendelesarthurmarket.hu
A fehér borsot finom íze és aromája konyhánk nélkülözhetetlen fűszerévé teszi.
Gyakorlatilag mindenfajta étel készítésénél felhasználható. Bármihez adhatjuk, amihez enyhén csípős, finom borsos ízt szeretnénk adni.
Az édes ételek kivételével gyakorlatilag mindenféle étel, levesek, húsételek, saláták, öntetek, mártások, páclevek, halak készítésénél felhasználható egészben vagy őrölve.
A bors jó tartósítószer, így pl. a töltelékáruk, kolbászfélék készítésénél szinte nélkülözhetetlen. Ételek utólagos fűszerezésére használják.
A fehér borsot finom íze és aromája konyhánk nélkülözhetetlen fűszerévé teszi. Gyakorlatilag mindenfajta étel készítésénél felhasználható. Bármihez adhatjuk, amihez enyhén csípős, finom borsos ízt szeretnénk adni. Az édes ételek kivételével gyakorlatilag mindenféle étel, levesek, húsételek, saláták, öntetek, mártások, páclevek, halak készítésénél felhasználható egészben vagy őrölve. A bors jó tartósítószer, így pl. a töltelékáruk, kolbászfélék készítésénél szinte nélkülözhetetlen. Ételek utólagos fűszerezésére használják.