Havonta frissülő akciós termékpaletta és folyamatos kiárusítás - Kattintson ide!

Természetes belek

Szűrés
Termék státusza
Ár(Ft)
560 Ft - 12 300 Ft
17 termék 1 17

20m-es tasakos

Gyártók:
ArthurMarket
1 359 Ft
Raktáron

Szárított, ragasztott sertés vékonybél szalámihoz - 2 db

Gyártók:
ArthurMarket
699 Ft
Egységár: 349 Ft/db
Raktáron

Sózott marhabél 55/60 - 9m

Gyártók:
ArthurMarket
3 290 Ft
Raktáron
KIÁRUSÍTÁS

Sertés vakbél - (2 db)

Gyártók:
ArthurMarket
560 Ft
Egységár: 280 Ft/db
Raktáron

Juhbél 20/22

Gyártók:
ArthurMarket
9 400 Ft
Raktáron

Kolbásztű (Stuffer)

Gyártók:
ArthurMarket
2 890 Ft
Raktáron

Sózott marhabél 9m 60/65

Gyártók:
ArthurMarket
4 375 Ft
Raktáron

Sertés gyomor import - (2db)

Gyártók:
ArthurMarket
1 410 Ft
Egységár: 705 Ft/db
Raktáron

20m-es kocabél

Gyártók:
ArthurMarket
2 418 Ft
Raktáron

34/36 sertés vékonybél - 91,44 m

Gyártók:
ArthurMarket
8 299 Ft
Raktáron

Juhbél 24/26

Gyártók:
ArthurMarket
11 500 Ft
Raktáron

Böködő tű

5 900 Ft
Raktáron

30/32 sertés vékonybél - 91,44 m - Grillkolbászhoz

Gyártók:
ArthurMarket
12 300 Ft
Raktáron

36/38 sertés vékonybél - 91,44 m

Gyártók:
ArthurMarket
7 950 Ft
Raktáron

Sózott német osztályozott kuláré - 5 db

Gyártók:
ArthurMarket
2 499 Ft
Egységár: 500 Ft/db
Raktáron

Sózott német osztályozott kuláré kötözött - 5db

Gyártók:
ArthurMarket
2 850 Ft
Raktáron
17 termék 1 17

 MI A TERMÉSZETES KOLBÁSZBÉL?

A természetes kolbászbél marhák, sertések és juhok beleiből készül. Régi módszer a kolbászkészítésben, klasszikus választás. Főbb jellemzői:

  • Friss, füstölt kolbászhoz, grillkolbászhoz, szalámihoz, hurkafélékhez jó
  • Természetesebb kinézetet ad, mint a műbél
  • Nagyobb tapasztalatot igényel a töltése
  • Könnyebben szakad, mint a műbél

MILYEN TÍPUSAI VANNAK A TERMÉSZETES BELEKNEK?

  • Marha bél: Májasok, hurkák készítésére. Erősen sós, hideg vízben kell áztatni, majd meleg vízben öblíteni.
  • Sertés vékonybél: Sütnivaló és füstölt kolbászhoz, grillkolbászokhoz, májas és hurkafélékhez
  • Sertés kuláré: Szalámi és májas készítéséhez
  • Gyomor: Disznósajt és kulen készítéséhez
  • Juh bél: A legpuhább, virslihez,, snack kolbászhoz és reggeli kolbászhoz használják.

HOGYAN VANNAK CSOMAGOLVA A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?

Sóval csomagolják. Használat előtt kézmeleg vízben kell áztatni 20-30 percig.

EHETŐK A TERMÉSZETES KOLBÁSZBELEK?

Igen, ehetők, nem kell lehámozni őket.

MEDDIG TARTHATÓK EL A TERMÉSZETES BELEK?

Bontatlanul hűtőben négy-hat hónapig is eltarthatók.



Nyelv és pénznem
Betöltés...
Betöltés...
Belépés
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok